i veska mi

Hei dere, long time no see? bloggen har visst gått litt i glemmeboka denne helga, var absolutt ikke meningen men helga gikk nok en gang alt for fort. kjente det var skikkelig tungt å våkne skikkelig opp i dag men jeg kom meg gjennom skoledagen her også, vi har en vanlig uke nå med innlevering av bøker, kino osv og neste uke blir vi trekt opp i muntlig, wææ, etter det er jeg så og si ferdig med ungdomsskolen. 

Det jeg skulle fram til i innlegget her var å vise dere hva jeg som regel har i veska mi, ting jeg er avhengi av å ha med meg overalt.


Mascara, håndkrem, strikk, singelspenner, lipbalm og speil


Lommebok, nøkler, solbriller, høretelefoner og mobil

Hva har du i din veske? Kom du opp i muntlig idag eller neste uke?

 

 

 

skriftlig, check

ahhh, endelig er jeg ferdig med skriftlig eksamen også, tror det gikk rimelig greit. Tok meg god tid, ble ferdig halv ett tror jeg noe jeg syntes var en helt grei tid. Mamma kom å hentet meg så dro vi på butikken og handlet inn til grilling, definitivt noe av det beste med sommer etter min mening, skal spise om ikke så alt for lenge SKRUBBSULTEN. Ellers har jeg bare solet meg, spist druer og lest bok ute i varmen, nå er jeg inne for å ta en liten pause siden jeg har blitt solbrent..

Benyttet jo såklart anledningen til å bruke min nye victorias secret bikini, hihi. 

Litt senere drar jeg og noen jenter til stranda, kanskje det blir årets første bad også?

Hadde du eksamen idag? i så fall, hvordan gikk det?

 

victorias secret

Heihei!

I dag mottok jeg verdens fineste victorias secret bikini, wii! Jeg skulle egentlig kjøpe en i London men det var inge jeg syntes var fine så da bestilte jeg heller på siden deres. Bestilte den for ca en uke siden så syntes levringen var veldig rask med tanke på at jeg ikke betalte ekstra for å få den fortere frem. Jeg bestilte S og den satt som ett skudd, de har også en veldig bra "guide" til hvilken str du burde velge. 


 

Som dere ser så bestilte jeg bare toppen og ikke trusa, var bare fordi jeg ikke syntes trusa til denne var så fin. Går fint ann å bruke en svart eller hvit. Dere finner den HERHva synes dere?

 

 

starte igjen?

Nå har jeg vært borte fra bloggen i to måneder snart og det har vært veldig deilig men jeg savner det litt også, så jeg lurer på om jeg skal starte på igjen? Tror kanksje jeg bare begynner smått også får jeg se hvordan jeg synes det blir etterhvert. Setter stor pris på tips til hva jeg kan blogge om :-)


Hei! Mitt navn er Helene, jeg er 15 år og kommer fra Steinkjer. Her kan du lese om min hverdag, antrekk, bilder og masse annet!/font>

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: Helenecharlotter@gmail.com

Follow on Bloglovin
hits